Bitcoin återvinner 14 000 dollar när valen närmar sig 1 miljard dollar i BTC

Bitcoin handlas tillbaka över 14 000 USD.

En bitcoinval har flyttat nära 1 miljard dollar i BTC från en okänd plånbok till en annan.

Aktieterminer handlas också i greenen.

Vill veta mer? Gå med i vår Telegram-grupp och få handelssignaler, en gratis handelskurs och daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project är ett internationellt konsortium av nyhetsorganisationer som bygger standarder för transparens.
Whale BTC Movement Bitcoin

Tjurarna har brottat tillbaka kontrollen på kryptovalutamarknaden, med Bitcoin Trader som har återvunnit tröskeln på 14 000 dollar, en nivå som den inte har sett sedan 31 oktober.
Kraften på kryptovalutamarknaden växte hela dagen, och bitcoin gjorde inte besviken. Vid den senaste kontrollen handlades BTC-priset högre med cirka 3% för att sväva till 14 001 $ på Bitstamp.

För vissa, inklusive Castle Island Ventures-partner Nic Carter, var katalysatorn för rally oklar på valdagen. Några pekade på potentialen för mer ekonomisk stimulans. Eller det kunde ha haft något att göra med en bitcoinval som flyttade en enorm mängd BTC mellan plånböckerna, vilket fick kryptosamhället att hålla sitt kollektiva andetag.

Bitcoin Whales on the Move

En mystisk bitcoinval flyttade nära 1 miljard dollar i BTC, vilket är ett säkert sätt att trumma upp lite spänning bland kryptovalutainvesterare, särskilt om det är ett förspel till ett köp. Transaktionen, som avslöjades av Whale Alert på Twitter, såg mer än 69 300 BTC, värt 955 miljoner dollar, flytta från en okänd plånbok till en annan okänd plånbok, som Whale Alert beskrev.

Cryptocurrency-communityn var snabb med att undersöka den ursprungliga plånbokadressen och kom till några slutsatser. Crypto-näringsidkaren Alex Ferraro noterade att plånboken senast dök upp 2018 och att beloppet skickades till en ny bitcoin-adress. Medan bitcoinvalen skickade det iögonfallande beloppet i en enda transaktion verkade de göra en testkörning. Innan de skickade 69 369 BTC skickade de 1 BTC till en separat plånbokadress.

Valarna var aktiva, eftersom Whale Alert också upptäckte en annan investerare som flyttade 1000 BTC, värt cirka 14 miljoner dollar, från Coinbase till en okänd plånbok. Transaktionen följdes av ytterligare en för ungefär samma belopp från en okänd plånbok till Crypto.com.

Rally All-Around

Bitcoin-rallyet kom på hälarna av en stor dag på Wall Street där Dow Jones Industrial Average, S&P 500 och Nasdaq alla stängde avgjort högre medan futures var i grönt i handeln efter timmar. Fortfarande har bitcoin-priset handlats oberoende av aktiemarknaden för sent. Före aktieresultatet den 3 november sjönk aktierna med 7% sedan 12 oktober medan bitcoin ökade med cirka 20%, enligt Messari.