En Bitcoin-rebound fokuserer på $ 16.000, vil det ske?

De Bitcoin tyre holdt stand fast og forsvarede det nyligt etablerede støtte på $ 14.500 efter optagelse af nye årlige højder nær $ 16.000. Denne stigning blev tilskrevet den spænding, der opstod fra det amerikanske præsidentvalg på aktiemarkedet.

Det siges, at investorer har henvendt sig til Bitcoin og flere andre digitale aktiver, der søger afdækningsoptioner. Guld eksploderede også til $ 1950 pr. Ounce, da valget blev forsinket.

Bitcoin Uptrend

Stabilitet er vendt tilbage til bitcoin-markedet med kryptoen, der hopper af supporten til $ 14.500. BTC svæver i øjeblikket omkring $ 15.000. Mange forventer, at konsolidering har forrang i fremtidige sessioner, som det fremgår af det relative styrkeindeks (RSI).

På den lysere side kan bitcoin udvide prishandlingen over $ 15K, et træk der kan tiltrække flere købsordrer.

Dette vil øge medvind og trække bitcoin til nye årlige højder

Især for øjeblikket er den nærmeste support dannet ved 50 SMA for at undgå omfattende pristab, hvis en korrektion bryder støtten til $ 14.500. IOMAP-modellen fra IntoTheBlock siger, at prishandling vil være ret begrænset inden den kommende uge.

Når man vender opad, vil sælgernes overbelastning, der er dannet mellem $ 14.985 og $ 15.429, neutralisere det meste af købspresset. Den intensive nedadrettede støtte findes for at udholde, at bitcoin ikke falder til under $ 14.000 niveau.