Wall Street Veteran Kickstarts Own Bitcoin Fund med $ 25 mio. Investering

Wall Street har været overalt i Bitcoin de sidste par måneder på grund af væksten i behovet for en inflationssikring og en relativ stagnation i guldprisen i forhold til andre aktivklasser.

Så meget blev bekræftet for nylig, da en Wall Street-veteran og tidligere medarbejder i Det Hvide Hus lancerede en BTC-fond med sin egen investering på $ 25 millioner, hvilket viser, at der er efterspørgsel efter det førende kryptoaktivt.

Scaramucci Kickstarts Bitcoin Fund

Ifølge Yahoo Finance har Anthony Scaramucci, grundlæggeren af $ 9,2 mia. Fund-of-Fund SkyBridge Capital, lanceret en Bitcoin-fond for at gøre det muligt for registrerede investeringsrådgivere (RIA’er) at investere i BTC.

SKyBridge, som vil drive fonden, indgav for nylig en formular D til Securities and Exchange Commission for denne nye fond. For at starte fonden og vise, at han har tillid til den, har grundlægger Scaramucci lagt 25 millioner dollars af sin egen kapital i fonden.

Han mener, at denne fond vil give et bredere antal investorer mulighed for at få eksponering for BTC. Spørgsmålet er, at mange institutionelle aktører eller endda detailhandlere har svært ved at investere i BTC.

Wall Street Support svulmer op

I et tegn på fortsat Wall Street-understøttelse af Bitcoin har mængden af mønter på børser været i et kraftigt fald. Med henvisning til diagrammet set nedenfor sagde Rafael Schultze Kraft, CTO i Glassnode, for nylig:

“#Bitcoin er i en forsynings- og likviditetskrise. Dette er ekstremt bullish! Og meget undervurderet. Jeg tror, vi vil se dette markant afspejlet i Bitcoins pris i de kommende måneder. Lad os se på dataene. „

En stor køber af disse mønter er MicroStrategy. Det amerikanske forretningsservicevirksomhed skrev i en pressemeddelelse, der blev offentliggjort tidligere på ugen, at det har købt $ 650.000.000 i værdi af BTC:

“TYSONS CORNER, Va .– (BUSINESS WIRE) –Dec. 21. 2020 – MicroStrategy® Incorporated (Nasdaq: MSTR) („virksomheden“), det største uafhængige børsnoterede business intelligence-selskab, meddelte i dag, at det havde købt yderligere 29.646 bitcoins til cirka 650,0 millioner dollars kontant i overensstemmelse med dets Treasury Reserve Policy til en gennemsnitspris på ca. $ 21.925 pr. Bitcoin inklusive gebyrer og udgifter. ”

Virksomheden mener, at BTC over tid vil sætte pris på at øge værdien af gælden, da den købte disse mønter med gæld genereret gennem salg af senior konvertible sedler.